onsdag 22 juni 2011

Livet är bra tufft.

Jahapp, då har nästan en månad gått sedan bröstkorgen tog en liten törn på Tyresö tornerspel. Lärdom? Ja, se upp för pikens bakände, den hugger rätt bra.
Så nu sitter man hemma och får inte göra någonting och rastlösheten spritter i kroppen. Att då försöka sig på att sy klart en gambeson (tjock vadderad jacka att ha under ringbrynjan, för att förhindra att till exempel pikarna hugger en i sidan) kunde ju ses som en bra idé. När det var påbörjat tyckte jag det var en riktigt bra idé, det enda problemet är dock att jag är urusel på att sy och mäta upp, så det gick ju som det gick. Nästa gång ska jag inte följa det mönstret från den handboken. Så nu blir det gör om gör rätt.

Trädgårdslandet vi fick ta hand om av våran ängel i bondekläder har tagit sig riktigt bra också, potatisen frodas, löken spurtar, dillen och persiljan verkar också ha kommit en riktigt bra bit på väg och kvickroten verkar ha fått sig en redig törn, moahaha.
Vinbärsbuskarna har också fått sig en riktig återupplivning efter att jag och hustrun myllade ner ett par små hinkar aska i jorden så i år blir det nog också vinbärsmarmelad igen. Smaskens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar